Verhuizing Peuterplanbord

Verhuizing Peuterplanbord

De verhuizing van Peuterplanbord naar kinderplanborden.nl. Omdat niet alleen peuters gebaat zijn bij onze planproducten!

We hebben het er al tijden over gehad, maar nu is het dan daadwerkelijk gedaan!..... de verhuizing van Peuterplanbord naar kinderplanborden.nl.

In de afgelopen 2 jaar is gebleken dat onze producten niet alleen worden gebruikt door peuters, maar ook uitermate geschikt zijn voor kleuters en schoolkinderen. Helaas bleek ook dat veel oudere kinderen de naam Peuterplanbord 'storend' vinden, in de zin van 'ik ben toch geen peuter....", en daarom geen gebruik wilden maken van onze mooie producten. Uiteraard vinden wij het van belang dat alle kinderen baat hebben bij onze planproducten en dus hebben we gewoon de naam Peuterplanbord aangepast. pictogram blij

Bij een nieuwe domeinnaam hoort natuurlijk ook een nieuwe Facebookpagina en, zoals een aantal van jullie al weten, is deze inmiddels in de lucht. Voor degenen die ons nog niet volgen op de nieuwe Facebookpagina ... facebook.com/kinderplanborden. We hebben een samenvoeging aangevraagd van de Facebookpagina Peuterplanbord met en naar kinderplanborden dus, als dat goed gaat (het blijkt weleens fout te kunnen gaan waardoor beide pagina's verdwijnen pictogram huilen), wordt iedereen op termijn automatisch overgezet. Ook aan onze andere social media kanalen wordt gewerkt zoals instagram en pinterest.

Nu we over zijn naar kinderplanborden.nl willen we daar natuurlijk met ons assortiment verder op inspelen. We willen in 2017 ons assortiment planborden uitbreiden met nieuwe ontwerpen en andere soorten planborden (denk aan maandplanners en dagplanners). Hiernaast zijn we aan het kijken of we ook maatwerkborden voor bijvoorbeeld kinderopvang of scholen kunnen gaan aanbieden. Uiteraard werken we ook verder aan onze pictogrammen!

Maar nu eerst gaan we alle orders voor de kerst wegwerken en dan zelf genieten van een heerlijke kerstvakantie. 

Wij wensen jullie vast prettige kerstdagen en een fantastisch mooie jaarwisseling!

Stijn
kinderplanborden.nl

Reacties

  1. Jeroen Jeroen

    Hoi Kinderplanbord !
    ik heb een licht verstandelijke beperking, en zoek me rot naar een mooi en duidelijk planbord, ik werk al met een pictogenda, maar nergens is er vergelijkbaar iets te krijgen... blanco planborden heb ik niet zo veel aan...
    gaan jullie ook op mensen met beperking inspelen?

    Groetjes, Jeroen

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.