Betaalmethoden

Als uw bestelling compleet, gaat u via de knop afrekenen naar het veilige betaalgedeelte van de website. U kunt er voor kiezen een bestelling te plaatsen met of zonder account, als u er voor kiest een account aan te maken slaan wij uw gegevens op en kunt u een volgende keer sneller en gemakkelijker winkelen op onze website. Wij hanteren momenteel de volgende betaalmogelijkheden. 


1) Betaling met IDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Maakt u gebruik van internetbankieren dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk gewend bent. 

2) Betaling met Bancontact Mister Cash
Speciaal voor onze klanten uit Belgie hebben we gekozen voor de betaalmogelijkheid Bancontact Mister Cash.

3) Overboeking
Indien u tijdens het bestellen kiest voor overboeking ofwel vooruitbetaling, ontvangt u direct bij het afronden van de transactie een factuur per e-mail met daarin de betaalgegevens.

3) Belfius Direct Net
Voor onze Belgische klanten.

4) KBC/CBC
Ook deze betaalwijze is speciaal voor onze Belgische klanten.

5) Mastercard - Visa - Maestro - American Express
Uiteraard is ook het betalen met creditcard mogelijk en daarvoor kunt u gebruik maken van Mastercard, Visa, Maestro of American Express.

6) SOFORT banking
Met name voor de Duitse klanten.

7) Achteraf betalen door middel van Afterpay 

AfterPay voert voor Kinderplanborden.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u via de email een digitale acceptgiro van AfterPay ontvangt om uw bestelling te betalen. Indien u voor het eerst betaalt d.m.v. Afterpay kunt u betalen tot een bedrag van €150,00 euro. Bent u reeds klant van Afterpay dan kunt u betalen tot een bedrag van €250,00. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen, voert AfterPay een realtime gegevenscontrole uit. Voor betalen d.m.v. Afterpay hanteren wij een bijdrage in de kosten van EUR 0,95.

Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u het aan te kopen product natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Voor vragen over eventuele weigeringen, kunt u contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement.  

8) België - Achteraf betalen door middel van Afterpay
AfterPay voert voor www.kinderplanborden.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u uw betaaloverzicht van AfterPay via de online omgeving MijnAfterPay kunt inzien en betalen. AfterPay houdt u daarnaast op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay. Voor betalen d.m.v. Afterpay hanteren wij een bijdrage in de kosten van EUR 0,95.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »