Verzenden & retourneren

Bestellingen (betaald/Afterpay) op werkdagen voor 13.00 uur (tenzij anders vermeld bovenaan de pagina), worden nog dezelfde dag verzonden! 
 
Let op:
  • Van vrijdag 27 april (10 uur) t/m vrijdag 4 mei zijn wij gesloten en vinden er geen leveringen plaats. Bestellingen in die week worden verzonden op maandag 7 mei. Bestellingen tot vrijdag 27 april 10.00 uur, worden nog voor de vakantie verzonden!
Gratis verzending

Voor Nederland geldt dat bestellingen boven de € 75,- gratis worden verzonden, voor België hanteren we een bestelbedrag van € 100,-. Voor overige tarieven zie onderstaand.

Verzending binnen Nederland
Voor de verzending van onze bestellingen hebben wij gekozen voor PostNL. U kunt hierbij ook gebruik maken van Pakje gemakje en/of u eigen bezorgmoment kiezen.

Voor verzendingen binnen Nederland hanteren wij een tarief van € 2,45 (incl.btw) voor brievenbuspakketjes en € 3,95 (incl.btw) voor grotere pakketjes. 

Verzending Belgie
Voor de verzending naar België maken wij eveneens gebruik van PostNL en hanteren we een standaardtarief van € 5,95. Wat betreft de verzendtijd voor België, zal levering over het algemeen binnen 2/3 werkdagen plaatsvinden. Na verzending van de bestelling ontvangt u van ons een Track & Trace code waarmee u het pakket kunt volgen. Alle zendingen naar België worden verzekerd verzonden!

Verzending Duitsland
Hoewel we ons niet specifiek op de Duitse markt richten, hebben we gemerkt dat er interesse is naar onze producten (o.a. vanuit Nederlanders die net over de grens wonen). Uiteraard willen we ook die graag helpen en dus bieden we de mogelijkheid om naar een Duits adres te leveren. Wij hanteren daarvoor een tarief van 6,75 voor een verzekerde zending door PostNL. 

Afhalen
Aangezien wij niet over een fysieke winkel beschikken, kan afhalen alleen op afspraak op onze locatie te Utrecht.

Levertijd
Indien uw bestelling op werkdagen voor 13.00 uur is geplaatst, kan het product nog dezelfde dag worden meegegeven met PostNL. U kunt ook gebruik maken van Pakje gemakje en/of u eigen bezorgmoment kiezen.

Retourneren & Zichttermijn
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@kinderplanborden.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 7 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Indien een product (buiten uw schuld om) beschadigingen vertoond, kunt u het product, na overleg met ons, kosteloos retourneren.

Retouradres
Het retourneren van artikelen kan naar:

Tricksy - Kinderplanborden
Pippelingstraat 11
3552 VK Utrecht

Let op dat u het verzendbewijs goed bewaart!

Fraude
Helaas worden ook wij soms geconfronteerd met fraude en om dit zoveel mogelijk tegen te gaan maken wij o.a. gebruik van de informatie van PostNL omtrent gewicht en afmeting van het pakket maar ook scangegevens bij afgifte van de bestellingen (vanaf 2017 wordt o.a. gescant met behulp van GPS). Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan hoe de bestellng bij ons de deur uit is gegaan en bij PostNL en de klant is ontvangen. Deze informatie in combinatie met onze eigen gegevens, is voor ons leidend bij het bepalen van fraude. Uiteraard worden er ook bij ons wel eens foutjes gemaakt en die zullen wij naar behoren en zo snel mogelijk (naar tevredenheid) oplossen.