Klantenservice

Mocht u vragen hebben dan kunt u ons het best een email sturen ([email protected]). 

LET OP: vanaf zaterdagmiddag 20 juli 12.00 uur t/m vrijdag 26 juli zijn wij gesloten en niet bereikbaar. Ook vinden er geen verzendingen plaats! bestellingen in die periode worden verzonden op zaterdag 27 juli en maandag 29 juli.

Vragen en contact

Voor een antwoord op de meest gestelde vragen kunt u hier onder aan de pagina terecht. Heeft u andere vragen dan kunt u:

  • Een email sturen naar [email protected] (meestal binnen enkele uren een reactie);
  • Bellen op +31 (0)30 369 0 362 (Wij hebben geen continu telefoonbezetting dus mocht de telefoon niet beantwoord worden, stuur ons even een email!). 
  • Het contactformulier hier rechts op de pagina.
Op zaterdag en zondag zijn wij 'gesloten' en vragen op die dagen zullen in principe pas op maandag worden beantwoord.
 
Bedrijfsgegevens
Tricksy kinderplanborden
Middenweg 127
8538 RB Bantega
Nederland
 
Tel: +31 (0)30 369 0 362
KvK nr: 64994422
BTW ID: NL001807449B29

klachten

We gaan er uiteraard niet vanuit dat het voorkomt maar mocht het toch het geval zijn dan is de volgende 'klachtenprocedure' van toepassing:

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected], waarna wij in overleg met u zullen kijken naar een oplossing voor uw klacht. Leidt dit niet tot een (gewenste) oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

1 Planbord
1.1 Welk planbord is het meest geschikt voor mijn kind(eren)?

Op dit moment zijn er 3 verschillende formaten planborden. De kleinste planborden zijn de planborden Strand en Morgenster, die geschikt zijn voor 1 kind. Het planbord strand is daarbij het meest rustige en overzichtelijke bord, Morgenster is een 'vrolijker' ontwerp (en is daarmee mogelijk minder geschikt voor kinderen die niet teveel prikkels kunnen hebben).

Het 'midden formaat' planbord (60 x 40 cm) is geschikt voor 1 of 2 kinderen (er passen 2 van de grotere pictogrammen naast elkaar in 1 kolom) en dat zijn de planborden Weide, Blauwe Ster en Meer waarbij het planbord Blauwe Ster het meest rustig en dus overzichtelijk is. Planbord Meer is 'stoerder'/neutraler en geschikter voor wat oudere kindjes.

Tot slot is er een 'extra' groot planbord van 90 x 60 cm en dat is geschikt voor maximaal 3 kinderen (er passen 3 grotere pictogrammen naast elkaar in 1 kolom). Dit planbord wordt ook wel eens gebruikt als familieplanbord. Op dit moment is er alleen een extra grote versie van het planbord Blauwe Ster verkrijgbaar. 

Inmiddels hebben we ook een maandplanner in het formaat 90 x 60. Minder geschikt voor het plannen met pictogrammen (geen lange kolom) maar uitermate geschikt voor degenen die de weekplanner zijn ontgroeid. 

1.2 Voor welke leeftijden zijn de planborden?

De planborden zijn in principe geschikt voor kinderen van alle leeftijden en het planbord Blauwe Ster wordt zelfs ook gebruikt als familieplanbord. Het meest gebruikt worden de planborden echter in de leeftijdscategorie 2 t/m 12 jaar.

Door peuters worden de planborden gebruikt in combinatie met pictogrammen en zijn ze met name handig voor de dag(delen), tijdsherkenning maar ook bijvoorbeeld belonen (en training) zindelijkheid.

Voor kleuters die starten met school is het planbord een uitstekend hulpmiddel gedurende de eerste (maar ook verdere) schoolperiode. Als de kinderen ouder worden en bijvoorbeeld huishoudelijke taken krijgen, kan ook dat worden weergegeven op het planbord.

Voor de oudere kinderen zijn de planborden beschrijfbaar te gebruiken en/of wordt dit gecombineerd met pictogrammen (want pictogrammen blijven fijn om mee te werken).

1.3 Het bord wordt niet goed schoon. Wat kan ik hieraan doen?

Het kan zijn dat de whiteboardmarkers vlekken achterlaten, deze zouden in eerste instantie moeten verdwijnen door gebruik te maken van een whiteboard reinigingsspray plus een droog zacht doekje. Mochten de vlekken hardnekkiger zijn, omdat de tekst bijvoorbeeld langere tijd op het bord heeft gestaan, dan kunt u het best gebruik maken van een 'Legamaster microvezeldoek voor whiteboard'.

Wij adviseren bij het gebruik van onze planborden de door ons verkochte merken whiteboardstiften (Legamaster en Rexel).

Gebruikt u het bord intensief in combinatie met magneetjes dan zullen sporen van een whitebordmarker na verloop van tijd steeds lastiger schoon te krijgen zijn omdat de magneetjes miniscule krasjes in de laklaag achterlaten.

2 Pictogrammen
2.1 Welke pictogrammen zijn het meest geschikt voor mijn kind?
Wij hebben pictogrammen speciaal voor jongens of meisjes (Zonneroosje) en uniseks (Morgenster).

De pictogrammen van Zonneroosje zijn het meest uitgebreid voor wat betreft aanbod en aantal pictogrammen en zijn (wat betreft formaat) speciaal gemaakt voor de planborden Weide en Blauwe Ster. Er zijn diverse themasetjes verkrijgbaar en het zijn daarmee de pictogrammen die het meest geschikt zijn voor de wat oudere kinderen.

Voor wat betreft de pictogrammen van Morgenster is het aanbod in pictogrammen beperkter. De basisset plus de grotere (set van 81) uitbreidingsset omvat alle pictogrammen tezamen en voor het plannen van 1 week. De pictogrammen worden als rustiger ervaren, echter is deze serie minder geschikt voor de grote planner.
2.2 Kan ik ook losse pictogrammen bestellen?
Nee, helaas is het niet mogelijk om de pictogrammen los te bestellen. Wij hebben hierin een bewuste keuze gemaakt omdat het aanbieden van losse pictogrammen uiteindelijk stukken duurder zou uitvallen dan het werken met themasetjes (met een stuk minder pictogrammen).