Retourneren

Retourneren & Zichttermijn
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag (inclusief verzendkosten) gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en (bij voorkeur) verpakking en zonder gebruikssporen te worden geretourneerd. Gelieve ook de pakbon of factuur of briefje met naam/adres mee te zenden voor een snelle afwikkeling.

Indien artikelen gebruikssporen bevatten wordt het retour onherroepelijk afgekeurd!

Om gebruik te maken van uw retourrecht, dient u contact met ons op te nemen via [email protected] ovv uw ordernummer of adresgegevens.

Na ontvangst en goedkeuring van het retour, zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 5 werkdagen terugstorten.

Retouradres
Het retourneren van artikelen kan naar:

Tricksy - Kinderplanborden
Pippelingstraat 11
3552 VK Utrecht

Let op dat u het verzendbewijs goed bewaart!


Schade
Indien een bestelling beschadigd wordt geleverd dient u hier binnen 7 dagen (hierna kan geen aanspraak worden gemaakt op de verzekering) melding van te maken en de originele verzendverpakking te bewaren. Wij zullen dan contact opnemen over de afwikkeling waarbij wij de vereisten van de verzekering op dat moment zullen volgen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »