Garantie

Wanneer kunt u aanspraak maken op garantie?
U kunt aanspraak maken op garantie als het defect te wijten is aan een materiaal- of constructiefout. Schade door oneigenlijk gebruik of standaard gebruiks'schade' valt uiteraard niet onder de garantieregeling.

Garantietermijn
De garantietermijn die Tricksy u biedt is 2 jaar, tenzij anders aangegeven. Afwijkende garantietermijn kunt u vinden onder de productdetails van onze producten.

Hoe vraagt u garantie aan?
Het is belangrijk dat u zich bij een defect of garantie aan een bij ons aangeschaft artikel, te allen tijde tot ons wendt. U kunt hiertoe contact opnemen via [email protected] of telefonisch +31(0)30 369 0 362. Graag ontvangen wij uw ordernummer, een gedetailleerde omschrijving van het defect en eventueel één of meer foto’s van het defect. Na ontvangst van uw e-mail wordt uw aanvraag direct in behandeling genomen. Binnen 2 weken na ontvangst van uw bericht aanvraag krijgt u van ons een bericht over de afwikkeling.

Voor producten die transportschade hebben opgelopen gelden uiteraard andere voorwaarden. Onze planborden worden over het algemeen verzekerd verzonden en 1 van de eisen van de verzekeraar is dat schade bij de ontvangst van een product binnen 5 werkdagen na ontvangst (volgens de Track & Trace) wordt gemeld. Ook dit kan weer via [email protected].

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »