• Lorem ipsum

Wanneer kunt u aanspraak maken op garantie?
U kunt aanspraak maken op garantie als het defect te wijten is aan een materiaal- of constructiefout. Schade door oneigenlijk gebruik of standaard gebruiks'schade' valt uiteraard niet onder de garantieregeling.

Garantietermijn
De garantietermijn die Tricksy u biedt is 2 jaar, tenzij anders aangegeven. Afwijkende garantietermijn kunt u vinden onder de productdetails van onze producten.

Hoe vraagt u garantie aan?
Het is belangrijk dat u zich bij een defect of garantie aan een bij ons aangeschaft artikel, te allen tijde tot ons wendt. U kunt hiertoe contact opnemen via [email protected] of telefonisch +31(0)30 369 0 362. Graag ontvangen wij uw ordernummer, een gedetailleerde omschrijving van het defect en eventueel één of meer foto’s van het defect. Na ontvangst van uw e-mail wordt uw aanvraag direct in behandeling genomen. Binnen 24 uur na ontvangst van uw bericht aanvraag krijgt u van ons een bericht over de afwikkeling.

Buiten de garantietermijn?
Ook indien u buiten de garantietermijn klachten heeft omtrent schade aan een van de door u aangeschafte producten, verzoeken wij u om contact op te nemen. Afhankelijk van de klacht kunnen we ook dan kijken of we tot een oplossing kunnen komen.