Garantie

Wanneer kunt u aanspraak maken op garantie?
U kunt aanspraak maken op garantie als het defect te wijten is aan een materiaal- of constructiefout. Schade door oneigenlijk gebruik of standaard gebruiks'schade' valt uiteraard niet onder de garantieregeling.

Garantietermijn
De garantietermijn die Tricksy u biedt is 2 jaar, tenzij anders aangegeven. Afwijkende garantietermijn kunt u vinden onder de productdetails van onze producten.

Hoe vraagt u garantie aan?
Het is belangrijk dat u zich bij een defect of garantie aan een bij ons aangeschaft artikel, te allen tijde tot ons wendt. U kunt hiertoe contact opnemen via [email protected] of telefonisch +31(0)30 369 0 362. Graag ontvangen wij uw ordernummer, een gedetailleerde omschrijving van het defect en eventueel één of meer foto’s van het defect. Na ontvangst van uw e-mail wordt uw aanvraag direct in behandeling genomen. Binnen 24 uur na ontvangst van uw bericht aanvraag krijgt u van ons een bericht over de afwikkeling.

Buiten de garantietermijn?
Ook indien u buiten de garantietermijn klachten heeft omtrent schade aan een van de door u aangeschafte producten, verzoeken wij u om contact op te nemen. Afhankelijk van de klacht kunnen we ook dan kijken of we tot een oplossing kunnen komen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »