Pictogrammen voor kinderen

Welke pictogrammen bij welk planbord?

Bij het ontwerp van de pictogrammen hebben wij (wat betreft grootte) rekening gehouden met een bepaald bordformaat. Zo zijn de magneetjes van Morgenster ontworpen voor de (kleinere) planborden Morgenster en Strand, terwijl Zonneroosje is ontworpen voor de grotere planborden zoals Blauwe Ster en Weide. Ook is het goed om te weten dat het aanbod pictogrammen in Zonneroosje groter is dan bij Morgenster! Bij Zonneroosje zijn diverse themasetjes verkrijgbaar en er zijn verschillende pictogrammen voor jongens en meisjes (u kunt natuurlijk ook meteen een compleet pakket aanschaffen).

De verschillen?

Op deze pagina kunt u duidelijk het verschil zien tussen de Zonneroosje (jongen/meisje) en Morgenster (uniseks).

Kleurkader

Speciaal voor het gebruik van een planbord door 2 of 3 kinderen hebben we ervoor gekozen om de pictogrammen Zonneroosje uit te brengen in 4 verschillende kleurkaders. Voor jongens hebben we de keuze uit een blauw of groen kleurkader, voor meisjes geel of roze.


De pictogrammen zij gemaakt van hoogwaardige magneetfolie met een vinyl toplaag (wordt ook wel gebruikt voor buitenreclame op o.a. auto's), wat garant staat voor jarenlang plezier. Plannen begint met de pictogrammen van Kinderplanborden.nl!

Pictogrammen voor kinderen
Incl. btw
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »