5 jaar peuterplanbord / kinderplanborden.nl

5 jaar peuterplanbord / kinderplanborden.nl

5 jaar peuterplanbord / kinderplanborden.nl. Van peuters en kleuters naar schoolkinderen. Een hoop verandering, vernieuwing en verbetering op het gebied van planborden en pictogrammen.

Peuterplanbord 5 jaar!

5 Jaar geleden openden wij onze virtuele deuren en werd het eerste 'peuterplanbord' verkocht.

Waar wij begonnen als peuterplanbord.nl en onze producten speciaal waren ontwikkeld voor jonge kinderen (peuters en kleuters), zijn wij de afgelopen 5 jaar meegegroeid met onze kinderen. Ons assortiment is  aangevuld, aangepast, verbeterd en gericht op een grotere groep kinderen! 3 jaar geleden hebben wij dan ook de overstap gemaakt van peuterplanbord naar kinderplanborden.nl. Tot op de dag van vandaag blijft ons eerste planbord (planbord Blauwe Ster) ons meest populaire planbord (al is dat slechts met een nipte voorsprong op ons planbord Weide).

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bekende naam binnen de kinderopvang, scholen, pleegzorg, kinderpraktijken, jeugdzorg, gastoudergezinnen etc. Tevens hebben we in die afgelopen 5 jaar ook de nodige relaties en samenwerkingen opgebouwd met onder andere kinderpsychologen, (ortho)pedagogen, kindercoaches, pleegzorg. Bij dezen willen wij al onze partners dan ook van harte bedanken voor hun input. Uiteraard ook onze dank aan alle eerdere klanten en hun feedback die is gebruikt voor verdere verbetering.

In de afgelopen 5 jaar tijd is er veel veranderd. Zo zijn de eerste startsetjes inhoudelijk en qua formaat drastisch gewijzigd, is er een serie pictogrammen verdwenen en een andere bijgekomen. Er zijn diverse themasetjes en algemene setjes ontwikkeld en ook zijn er nieuwe ontwerpen planborden bijgekomen (en ook een enkele is verdwenen).

Dat onze planborden (en pictogrammen) een succes zijn, dat blijkt wel uit de vele reacties die wij de afgelopen jaren hebben mogen ontvangen. In enkele gevallen waren zelfs wij met stomheid geslagen over de impact van een (wat lijkt) eenvoudig hulpmiddel als een planbord met pictogrammen! Om een voorbeeld te geven citeer ik 'Na het introduceren van het planbord had ik na amper een week een ander kind. Rustiger, gelukkiger, minder vlug geïrriteerd, minder discussies die leidden tot ruzies, minder woede-uitbarstingen. Ook op school gaf de juf dit aan. Voor ons bracht het op dat ogenblik een antwoord op vele problemen....'. Reacties waar ook wij blij van werden en ons motiveerde om door te ontwikkelen.

Deze week vieren we dus ons houten jubileum! Wij kijken gemotiveerd en vol vertrouwen uit naar de komende 5 jaar, zullen blijven doorontwikkelen en ons aanbod verder uitbreiden.

Binnenkort kunnen jullie dan ook, op veler verzoek, o.a. een grote (90 x 60) versie van ons planbord Weide verwachten en hiernaast gaan we ons richten op nieuwe pictogrammen, een nieuwe ontwerp planbord (90 x 60) en eindelijk ook onze nieuwe website.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »