Moederdag 2020

Moederdag 2020

Een planpakket voor moederdag. Een leuk cadeau voor zowel moeder als kind ;-)

Verwen mama dit jaar met een wel heel erg origineel cadeau en bekijk onze planpakketten. Een cadeau waar zowel mama als kind baat bij hebben!

 

Een planbord met pictogrammen zorgt voor overzicht, structuur en duidelijkheid voor kinderen. Plan samen met uw kind de dag en/of week waarna uw kind gedurende de dag steeds kan terugvallen op het planbord en hij/zij in een oogopslag ziet waar het aan toe is. Het wat, wanneer en waar staat overzichtelijk en aantrekkelijk afgebeeld waardoor onnodige discussies worden voorkomen. Dit leidt tot meer rust en ontspanning voor moeder en kind. Hiernaast bevorderd het uiteraard ook de zelfredzaamheid en het tijdsbesef van het kind.

 

Naast het inzichtelijk maken van de dag en/of week, kunnen onze planborden ook gebruikt worden om te belonen en motiveren. Denk bij belonen aan bijvoorbeeld het eetgedrag, tanden poetsen, opruimen of het trainen van zindelijkheid. Speciaal daarvoor hebben wij setjes beloningsmagneetjes ontwikkeld, die gecombineerd kunnen worden met onze magneet pictogrammen. Of kijk eens naar ons beloningsbord dat wij speciaal met dit doel hebben ontwikkeld! Wie wordt er nou niet vrolijk van goed gedrag :-)

Reacties

  1. Dana Dana

    Ik heb eerder een groot planbord met veel magneetjes besteld en we hebben er een hoop plezier van! Alleen vraag ik mij af waarom er maar 7x tanden poetsen bij zit en niet 14x. Wij doen dit nl 2x per dag.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »