Recensie Speelgoedmagazine

Conclusie recensie Planbordset Morgenster

Het Planbordset Morgenster ofwel het Peuterplanbord is een prachtige vinding. Door je kind met dit planbord te laten werken krijgt je kind overzicht, houvast en structuur wat de zelfstandigheid van het kind bevordert. Het kind krijgt door het bord dagelijks te gebruiken steeds meer tijdsbesef.

Het bord is gemaakt van degelijke materialen en de magneetjes zijn flexibel, zacht en gemakkelijk op het bord aan te brengen (en er weer af te halen). Het bord en de magneetjes hebben vrolijke kleuren en prachtige illustraties. Groot pluspunt is dat er bevestigingsmaterialen worden meegeleverd. Iets minder is dat er geen speciale (voor dit bord geschikte) whiteboardstiften worden meegeleverd.

In de meegeleverde handleiding wordt door de fabrikant aangegeven dat je niet teveel pictogrammen op het bord moet leggen. Dit kan er toe leiden dat een kind het overzicht kwijtraakt. Voor ieder kind is dit natuurlijk verschillend, het ene kind kan meer pictogrammen aan dan het andere kind.

De recensie Planbordset Morgenster wordt door de redactie van SpeelgoedMagazine.nl gewaardeerd met een zeer verdiende negen.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 9/10

Voor het volledige artikel zie Speelgoedmagazine 
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.