Now What !?

  • Geplaatst op
  • Door Peuterplanbord
  • 0
Now What !?

Een goed assortiment met voldoende keuze is en blijft onze hoofdprioriteit, maar daar volstaan we niet mee. Zo vinden wij het belangrijk dat u het volste vertrouwen in ons heeft en gemak ondervindt. In deze blog een overzicht van de puntjes die wij op de i hebben gezet.

Het was een drukke periode...veel overleg met deskundigen en niet te vergeten jullie input om tot de juiste pictogrammen te kunnen komen, vervolgens de ontwikkeling, samenstellen van themasets en ga zo maar door.

Inmiddels hebben we een mooie basis met het uitbreidbare planbordset Morgenster en de planborden Blauwe Ster en Lente, die naar keuze gecombineerd kunnen worden met de (thema)sets pictogrammen Zonneroosje of Pimpernel.

En... sinds kort is ook een startset pictogrammen Zonneroosje te vinden in de webshop. Algemene en meest gebruikte pictogrammen om het planbord als weekbord goed te kunnen gebruiken. Uiteraard uitbreidbaar met de vele themasets die wij aanbieden.


Echter het is ook tijd om de puntjes eens op de i te zetten, immers “Gemak dient de mens” en “De Klant is Koning”.

Hopelijk hebben jullie de voordelen al ervaren.....zo niet, we zetten ze even op een rijtje voor jullie:

Beoordelingen                                                                                        
In eerste instantie kregen wij beoordelingen en reacties van klanten vaak binnen via mail, facebook en telefoon en deelde die graag met jullie onder “beoordelingen”. Veelal leuke en lange reacties van klanten die dat graag met ons delen.

Je directe reactie achterlaten op de website kan nu ook op productniveau of via een mail die je van ons ontvangt, nadat je het product hebt aangeschaft. Zo geef je direct een onafhankelijke klantbeoordeling, die een ander kan helpen een juiste keuze te maken en ons kan helpen om ons product door te ontwikkelen.....doen dus!!

Webwinkelkeur                                                                   
Omdat wij achter onze kwaliteit staan en dit willen uitstralen hebben wij gekozen voor Webwinkelkeur, die ons nauwlettend in de gaten houdt en zorgt dat wij waar maken wat we beloven.
 
Verzendkosten
Steeds meer ervaren wij het vertrouwen en zien dat direct wordt gekozen voor een planpakket. Uiteraard is dit voor ons voordelig om samengestelde pakketten te versturen, dan bijvoorbeeld losse brievenbuspost. Dit voordeel delen wij graag met u en daarom betaald u boven een bestelling vanuit Nederland boven de Euro 75,00 geen verzendkosten en voor Belgie geldt een ondergrens van Euro 100,00.

Betaalgemak
Er is voortaan ook via MrCash te betalen, wat vooral voor onze Zuiderburen extra gemak met zich meebrengt en inmiddels is het ook mogelijk om achteraf te betalen.
 

Beslist.nl                                                                                   
Ook zijn wij op de vergelijkingssite beslist.nl te vinden. Zo kunt u ons vergelijken met andere aanbieders en is ons onderscheid nog duidelijker te zien.

Uiteraard proberen we ook wat aantrekkelijks op de website te doen, iets kleins en speels zoals u van ons gewend bent. Met de wisseling van de seizoenen, vindt u wat afwisseling in de achtergrond en ons logo versieren wij met de komende feestdagen.
 


   Heeft u opmerkingen of suggesties.....ze zijn welkom.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »