Nieuwe themasets

Voortgang nieuwe themasets Zonneroosje

Massaal kwam jullie input binnen over hoe leuk onze pictogrammen zijn en of we ook niet graag, een koekje, een vriendje, naar het toilet gaan en ga zo maar door konden opnemen in de sets.

Zeer nuttige en welkome input waar wij uiteraard mee aan de slag zijn gegaan.... en ja we weten dat we jullie geduld op de proef stellen, maar aan de meeste verzoeken kunnen we over een tijdje gehoor geven.

Voor de populaire pictogrammenserie "Zonneroosje" zullen we namelijk naast de uitgebreide basisset komen met verschillende themasets. Ideaal om specifiek voor jouw wens de juiste aanvulling te kunnen vinden.

De laatste hand wordt gelegd aan de ontwikkeling van de pictogrammen en dan hopelijk snel in de webwinkel. 

Onderstaand een kleine greep aan nieuwe pictogrammen, moederdag, koekje, aankleden, auto en halloween. Nieuwsgierig..... we houden jullie op de hoogte.
  

Helaas kunnen we niet aan alle verzoeken voldoen, dus blijf vooral je wensen insturen en bij voldoende vraag zit wellicht ook jouw wens in een volgende themaset. Zo vinden wij het uiteraard jammer dat we nog geen andere hoofdpersonen in de themasets kunnen opnemen, want wij vinden deze zelf ook wel erg leuk.


Reacties

  1. Stijn Homminga Stijn Homminga

    Daar hebben we wel eens aan gedacht maar het ontbrak ons aan de ruimte en is relatief duur ook. We hebben het nog wel in gedachten voor onze nieuw magazijn/werkruimte die volgend jaar klaar zou moeten zijn.

  2. Daniëlle van den Hoek Daniëlle van den Hoek

    De themasets zijn leuk, maar soms heb je maar 1 bepaalde pictogram nodig. Wellicht een idee om deze ook per stuk (ipv per set) te verkopen?

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »