Nieuwe themasets

Voortgang nieuwe themasets Zonneroosje

Massaal kwam jullie input binnen over hoe leuk onze pictogrammen zijn en of we ook niet graag, een koekje, een vriendje, naar het toilet gaan en ga zo maar door konden opnemen in de sets.

Zeer nuttige en welkome input waar wij uiteraard mee aan de slag zijn gegaan.... en ja we weten dat we jullie geduld op de proef stellen, maar aan de meeste verzoeken kunnen we over een tijdje gehoor geven.

Voor de populaire pictogrammenserie "Zonneroosje" zullen we namelijk naast de uitgebreide basisset komen met verschillende themasets. Ideaal om specifiek voor jouw wens de juiste aanvulling te kunnen vinden.

De laatste hand wordt gelegd aan de ontwikkeling van de pictogrammen en dan hopelijk snel in de webwinkel. 

Onderstaand een kleine greep aan nieuwe pictogrammen, moederdag, koekje, aankleden, auto en halloween. Nieuwsgierig..... we houden jullie op de hoogte.
  

Helaas kunnen we niet aan alle verzoeken voldoen, dus blijf vooral je wensen insturen en bij voldoende vraag zit wellicht ook jouw wens in een volgende themaset. Zo vinden wij het uiteraard jammer dat we nog geen andere hoofdpersonen in de themasets kunnen opnemen, want wij vinden deze zelf ook wel erg leuk.


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »