Moederdag

Moederdag

Wees nou toch eerlijk, als moeder en daarmee duizendpoot verdien je het toch om minimaal eens per jaar in het zonnetje gezet te worden.

Manlief gaat weer een poging wagen om je van de huishoudelijke taken te verlossen en wellicht begint de dag zelfs met een ontbijtje op bed, waarbij je wellicht bedolven wordt door je tekeningen, knutsels van de kinderen. Geweldig toch!

.... dat je daarna vaak zelf de keuken, die er toch net even anders uitziet na de goede bedoelingen van manlief en kroos, moet schoonmaken neem je dan toch graag op de koop toe.

De kinderen zijn waarschijnlijk nu al gestart met al de knutsels en kunnen niet wachten tot het zover is. Massaal worden speciale themadagen voor jullie moeders gestart en ja de kinderen beginnen wellicht al te stuiteren en te vragen, hoeveel nachtjes slapen nog..

Ook wij merken dat moederdag er aankomt en zien de geagendeerde bestellingen sterk oplopen. Hadden we niet verwacht, maar eigenlijk wel logisch....  een bloemetje en geurtje is leuk, maar iets waar je samen met je kinderen plezier van kan beleven is toch meer een uniek kado.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »