Meivakantie

Meivakantie

Het laatste blog is weer even geleden dus tijd voor een update! Tevens met het oog op de meivakantie (en de feestdagen), een overzicht van aangepaste verzendtijden gedurende de meivakantie.

Klanten
De laatste tijd krijgen we regelmatig klanten aan de deur en dan is het natuurlijk erg leuk (en leerzaam) om daar eens mee te spreken. Wat we daarbij steeds vaker horen is dat mensen worden doorverwezen! Deze doorverwijzingen komen o.a. natuurlijk van onze eerdere enthousiaste klanten, maar daarnaast ook steeds meer via opvoedpraktijken, pedagogen en zelfs docenten van de lagere school (waar natuurlijk ook veel met zichtbare planningen wordt gewerkt). Het blijkt dat de aantrekkelijkheid van het bord en de pictogrammen, een positieve invloed heeft op het gebruik ervan en ook op de langere termijn de aandacht van het kind blijft trekken. Kinderen vinden het leuk om er naar te kijken en er zelf mee te (leren) plannen waarmee het bord dus echt voor de langere termijn wordt gebruikt.

Birdnesting
birdnestingEen aantal van die klanten die we hebben gesproken zijn ook ouders die uit elkaar gingen en, met het oog op een toch al lastige periode voor het kind, een planbord hebben aangeschaft (1 voor bij papa en 1 voor bij mama) zodat het kind bij beiden ouders precies weet waar het aan toe is. Het betrof hier gelukkig ouders die op goede voet uit elkaar gingen en die daarbij hun kinderen op de eerste plaats stelden. Zo had ik nog nooit gehoord van het begrip 'birdnesting' maar vind ik het idee erachter erg mooi! (Bij birdnesting blijven de kinderen in het ouderlijk huis. De ouders wonen om de beurt in het ouderlijk huis.)

België
Ook vanuit België neemt het aantal bezoekers toe en inmiddels komt al een derde van de bestellingen vanuit onze Zuiderburen! De verzendkosten voor België hebben we hierdoor (na onderhandeling met de verzender) aanzienlijk kunnen verlagen en dat heeft uiteraard weer een verdere positieve invloed op de bestellingen. De Belgische klanten spreken we zo nu en dan aan de telefoon (maar ook veel per email) en dan zijn, over het algemeen, de reacties positief verrast over service, snelheid en natuurlijk het materiaal!

Verbeteringen
Natuurlijk hebben we ook verbeterpunten meegekregen en dat betreft dan met name het aanbod in de pictogrammen. Omdat het bord ook door oudere kinderen wordt gebruikt en door bijvoorbeeld kinderen met ASS etc., is er vraag naar nog meer specifieke pictogrammen. Dit is iets dat momenteel nog lastig te realiseren is, maar wel onze aandacht heeft! We hopen later in het jaar duidelijkheid te hebben over wat we daarmee (en met name hoe) kunnen doen.

Meivakantie en aangepaste verzendtijden
vakantieVolgende week is het weer zover, de meivakantie! Tijd voor leuke uitjes, er eens helemaal tussenuit en opladen voor de laatste 2 schoolmaandjes of wellicht voor een aantal kinderen, toewerken naar het eerste schooljaar (zie ook het blog de eerste schooldag). 

Ook wij van Peuterplanbord gaan er even lekker tussenuit en dat, plus de feestdagen die in deze vakantie vallen, betekend (gedurende de vakantie) enkele dagen aangepaste verzendtijden.

Onderstaand een overzicht van betreffende dagen. Verder kan het incidenteel voorkomen dat we iets eerder stoppen met verzenden (ook hier willen de kinderen leuke uitjes tijdens de vakantie), dat zullen we dan vermelden bovenaan de website bij de verzendtijden.
 
koningsdag

  • 25 april (maandag) geen verzendingen
  • 27 april Koningsdag (woensdag) geen verzendingen
  • 5 mei Hemelvaartsdag (donderdag) geen verzendingen


Gastblog

Tot slot: Heeft u een kinderpraktijk, bent u pedagoge, of werkt u bijvoorbeeld met kinderen en vind u het leuk om eens een gastblog te schrijven.......neem even contact op! We vinden het altijd leuk om een (relevant) blog te plaatsen!

Allemaal een prettige meivakantie toegewenst!
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »