De allerbeste papa

De allerbeste papa

Volgens jouw kind(eren) ben je vast de allerbeste vader van de hele wereld. Logisch toch? Ook wij zijn vaders en wij denken je een beetje te kunnen helpen om het goed als vader te doen.

Daar ben je dan, stoer, beschermend en nog meer van zulke typische stempels die we als man maar al te graag opgestempeld krijgen. Het voelt goed om als krachtig gezien te worden en je neemt de verantwoordelijkheid die van je verwacht wordt, juist....als een man.

Iedere dag opnieuw aan het werk, vrouw en kind(eren) achterlatend. Uiteraard geen enkel probleem, je doet het graag, maar het is toch wel erg jammer dat het grut zo snel opgroeit en dat als jij thuiskomt zij vaak al naar bed gaan of zijn. Stiekem hebben wij mannen toch ook onze zachte verzorgende kant, maar dit hebben wij als mannen zijnde natuurlijk niet gezegd.

Wellicht pak je nog wat quality time door een verhaaltje voor te lezen, maar tegelijkertijd ben je vaak degene die streng moet zijn als het bedtijd is en ze nog graag even opblijven.

Toch weet je het zeker.... de beste papa van de wereld ben toch jij!?

Je probeert ze te stimuleren, beschermen, eigen normen en waarden bij te brengen en  niet te vergeten........stuctuur. Dat doe je met de beste intenties en daar spelen wij graag op in, want al het prachtigs van Peuterplanbord helpt niet alleen je kind, maar ook jou!

Ja ja, denk je vast als nuchtere kerel, mooi praatje, maar hoe dan?

Pak meer quality time!!

  1. Door samen nog even de dag door te nemen. De belangrijkste gebeurtenissen van je kind van de afgelopen dag staan vast nog op onze weekplanner en de kans is groot dat hij/zij aan de hand van de kleurrijke pictogrammen papa nog eens enthousiast vertelt over de leuke en belangrijke dingen van die dag.
  2. Plan samen alvast wat leuks. Een leuk uitje in het weekend, een verjaardagsfeestje dat nadert of misschien wel een lekkere vakantie.
  3. Beloon positief gedrag. Beloon hem of haar door bij positief gedrag iets leuks in het vooruitzicht te stellen.

Overtuigd? Zet hem snel op je verlanglijstje voor vaderdag en we maken het jou nog makkelijker om de beste papa van de wereld te zijn.


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »