Coming soon!

Coming soon!

Dit jaar zullen we een aantal nieuwe planborden uitbrengen. In dit blog, een blik op de eerste nieuwe ontwerpen en wat meer te verwachten!

Planborden
Onlangs hebben wij jullie mening gevraagd omtrent een aantal nieuwe ontwerpen voor planborden voor de wat oudere kinderen. Met jullie input hebben wij onze conceptontwerpen verder verbeterd om vervolgens een keuze te kunnen maken voor de planbordontwerpen die we definitief in ons assortiment gaan opnemen. 

Omdat na een inventarisatie bleek dat de keuze voor een specifiek ontwerp erg verdeeld was, hebben we ervoor gekozen om meerdere nieuwe borden uit te brengen. Een van die borden komt 'vast' in ons assortiment (planbord 'Meer' 60 x 40, zie afbeelding) en hiernaast gaan we een serie 'natuur' van 3 borden (60 x 40) uitbrengen, welke in beperkte oplage en in de loop van het jaar, zullen verschijnen. Inmiddels zijn we in afwachting van de proefdrukken van de eerste 2 nieuwe borden (planbord 'meer' en planbord 'winter')!

Pictogrammen
Onlangs hebben we een nieuw setje 'belonen' uitgebracht en hebben we voor de extra grote planborden nieuwe 'dagdelers' laten maken, die de breedte van de kolommen in zijn geheel dekt (vanaf komend weekend verkrijgbaar en standaard meegeleverd bij de medium en grote pakketten). 

Op verzoek van een aantal klanten en met het oog op de maandplanner, gaan we nu ook de dagen vd maand als getallenmagneetjes uitbrengen. Tevens zijn we nog bezig invulling te geven aan een ander klein, nieuw setje, maar wat dat gaat worden.......

Wat nog meer?
Momenteel wordt er gewerkt aan een maandplanner (90 x 60), waarvoor we graag t.z.t. ook weer input ontvangen (dit zullen we via Facebook voorleggen). Tevens willen we een grote dagplanner maken (richtlijn ongeveer 65 x 30 verticaal) die gebaseerd zal zijn op het planbord Blauwe Ster, maar gemaakt zal worden van een ander materiaal (zwaarder en zonder doorloop op de zijkanten).

Planning
- Zoals aangegeven zullen eerst de borden 'Meer' en 'Winter' in onze winkel verschijnen. Als de proefdrukken zijn ontvangen en goed worden bevonden, zullen de eerste exemplaren eind mei in de winkel liggen.
- Vervolgens hopen we de maandplanner in juni in de verkoop te kunnen zetten. 
- Deel 2 en 3 uit de serie 'Natuur' volgen later in het jaar (september/ november).
- Het dagbord betreft een nieuw materiaal en willen we eerst uitvoerig (laten) testen. Indien visueel en kwalitatief 'passend', zal het naar verwaching eind juli in de verkoop gaan.

Planbord 'Winter' (deel 1 van de serie 'natuur') (beperkte oplage)

 

Reacties

  1. Sheila Sheila

    Hoi,
    Ik ben allang volwassen, maar ben van plan om een planbord te gebruiken. Door mijn mentale en fysieke beperkingen is een planbord zeer belangrijk. Zelf opstellen verzand en hulp weet niet hoe door mijn beelddenken in combinatie met dyspraxie

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.