Thuisonderwijs

  • Geplaatst op
  • Door Stijn
  • 0
Thuisonderwijs

Bijna een maand zitten de kinderen inmiddels thuis. Het thuisonderwijs is georganiseerd en de kinderen wennen aan een nieuwe realiteit.

Even een update vanuit ons :-)

 

We zijn erg druk aangezien de kinderen inmiddels al een maand thuiszitten en de ouders het thuisonderwijs voor hun kinderen aan het organiseren zijn. Uiteraard hoort daar een planbord bij en dus zien wij een sterke vraag in onze planborden, pictogrammen en planpakketten.

 

Wij hebben ons best gedaan om bestellingen volgens afspraak te verzenden en onze voorraden op peil te houden. Dit lukt gelukkig prima en wij hebben dan ook nog geen ouders / kinderen teleur hoeven te stellen :-). Aangezien ook wij jongen kinderen hebben die thuisonderwijs genieten, is de bezetting wat lager, hebben wij de verzendtijden iets aan moeten passen en is de telefonische bereikbaarheid minder goed (we reageren daarentegen zeer snel op email!). 

 

Een dagplanning geeft overzicht en structuur en nu de structuur van o.a. het naar school gaan, uitjes en (sport)afspraken, zijn weggevallen is het zaak om thuis zo snel mogelijk tot een nieuwe dagindeling en structuur te komen. Wanneer thuisonderwijs, wanneer pauze, wanneer sport en ontspanning...maar ook als hulpmiddel om de extra hygiënemaatregelen ook bij uw kind(eren) goed aangeleerd te krijgen is een planbord goed te gebruiken. Gebruik bijvoorbeeld het handen wassen pictogram in combinatie met beloningsmagneetjes!

 

Hopelijk kunnen de kinderen snel weer een deel van het oude leven oppakken want hier merken we dat de school(structuur) en schoolvriendjes flink worden gemist.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.