Peuterplanbord kleurt de dag!..

Peuterplanbord kleurt de dag!..

Een nieuw bord speciaal voor degene die een betere aansluiting qua dagkleuren zoeken bij de schatkistmethode.

Veelal krijgen we lovende reacties op onze planborden en pictogrammen en zijn jullie erg enthousiast over hoe de kinderen reageren. De herkenbaarheid van dagen in combinatie met duidelijke en herkenbare pictogrammen geeft de beoogde structuur en rust. Zoals jullie weten maken wij voor de dagaanduiding gebruik van de dagnaam, een vaste dagkleur en vaak een afbeelding van een dier, welke naam met dezelfde letter als de dag begint.

Wat wil je nog meer zou je zeggen....nou, ondanks dat er geen uniforme kleurmethode bestaat voor aanduiding van de dagen en ondanks dat kinderen over het algemeen flexibel omgaan met diverse kleuraanduidingen voor de dagen vinden wij al uw reacties belangrijk vandaar.....

Voor diegene die ons kenbaar hebben gemaakt op zoek te zijn naar een onderscheidend product als de onze, maar met dagkleuren die aansluiten bij die op de school van hun kind, hebben wij wellicht goed nieuws!! Speciaal voor jullie komen wij namelijk met het planbord "Weide" dat wat betreft kleur aansluit bij de dagkleuren die veelal worden gebruikt bij scholen die werken met de "schatkistmethode" (maandag geel, dinsdag rood, woensdag roze, donderdag paars, vrijdag blauw, zaterdag en zondag groen).

Uiteraard blijven wij onderscheidend dus naast een deze aangepaste dagkleuren hebben wij gekozen voor een andere uitstraling. Een bord dat een lenteachtig tafereel weergeeft met daarop een weiland met dieren. We hebben dan ook bewust gekozen voor de naam 'Weide', een naam die goed past in de lijn van onze producten die wij namen uit de natuur meegeven.

Een variant op de succesvolle weekplanner "Blauwe Ster" met de hoge kwaliteit die jullie van ons gewend zijn. Het planbord "Weide" onderscheid zich naast de variatie op kleurmethode, door een op de levendige natuur gebaseerde achtergrond. Een perfecte mix tussen een speelsheid, aantrekkelijkheid en overzichtelijkheid. Plannen is leuk!

De weekplanner "Weide"  is vanaf nu in beperkte oplage in de webshop te verkrijgen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.