Planbord voor kinderen

Planbord en ontwikkeling

Het planbord is een uitermate geschikt product om kinderen te helpen bij de ontwikkeling van tijdsbesef en zelfredzaamheid. Door het geven van overzicht, houvast en structuur creëer je tevens rust. Planborden worden vaak ook voor specifieke doelgroepen geadviseerd door bijvoorbeeld (ortho)pedagogen en kinderartsen. Ook is het gebruik ervan erg handig in geval van onder andere co-ouderschap. Zie hier voorbeelden van gebruik. Naast losse borden hebben wij ook kant en klare planpakketten samengesteld!

Onze planborden

We bieden diverse formaten aan, varierend van het kleinste formaat 47,5 x 32,5 cm (bijvoorbeeld Morgenster), tot een extra groot bord van 90 x 60 cm (Blauwe Ster). Het meest gebruikte formaat, geschikt voor 1 of 2 kinderen, is het formaat van 60 x 40 cm (bijvoorbeeld Weide).

Planbord voor kinderen
Planbord Weide

Planbord Weide

Planbord Weide is een vrolijk magnetische weekplanner voor kinderen (60 x 40 cm). Het bord geeft overzicht over een week en werkt met vrolijke magnetische pictogrammen.

€49,95

Informatie
Morgenster Planbord

Planbord

<p>Planbord Morgenster is een leuk en vrolijk planbord voor kinderen. Voor de peuters en kleuters zijn de dagen herkenbaar gemaakt door leuke afbeeldingen van dieren. </p>

€29,75

Informatie
Planbord Meer

Planbord Meer

Een (beschrijfbaar) metalen planbord van 60 x 40. Dit planbord is een speciaal ontworpen weekplanner voor de al wat oudere kinderen.

€49,95

Informatie
Planbord Blauwe Ster

Planbord Blauwe Ster

<p>Planbord Blauwe ster is een overzichtelijk, vrolijk en magnetisch planbord voor kinderen (60 x 40 cm). Het bord geeft overzicht over een week en werkt met vrolijke magnetische pictogrammen.</p>

€49,95

Informatie
Planbord Strand

Planbord Strand

<p>Planbord Strand is een leuk, rustig en overzichtelijk planbord voor kinderen.</p>

€29,75

Informatie
Planbord Blauwe Ster - Extra groot

Planbord Blauwe Ster - Extra groot

<p>Deze versie van planbord Blauwe ster is extra groot (90 x 60 cm) en ook geschikt als familieplanbord. Het bord geeft overzicht over een week, is beschrijfbaar en/of werkt met vrolijke magnetische pictogrammen.</p>

€79,95

Informatie
Maandplanner Blauwe Ster

Maandplanner Blauwe Ster

Een maandplanner van 90 x 60 die werkt met magneetjes, beschrijfbaar is en flexibel in te delen.

€82,95

Informatie
Incl. btw
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »